Mijn favorieten

Taxaties

Op de Hoek Makelaardij is regionaal specialist  op het gebied van taxaties om alle mogelijke redenen zoals financieringen, overnames van bedrijven of woningen in familieverband, vaststellen van de successieheffingen, bezwaar tegen de WOZ waarde of gewoon omdat u wilt weten wat de waarde is van uw onroerend goed. Bel 0514-605555  en het wordt geregeld.

NWWI taxatierapport

Als u de waarde wilt weten van uw woning dan geeft een woningtaxatie hier antwoord op. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet.

Tjalling op de Hoek is gecertificeerd en ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en daarmee gecertificeerde taxateurs. Hij is dus bij uitstek geschikt een taxatie voor u uit te voeren, ook NWWI-taxaties. Indien je hypotheekaanvraag mede betrekking heeft op het verkrijgen van Nationale Hypotheekgarantie (NHG), dan is een gevalideerde taxatie verplicht.

Tjalling op de Hoek hanteert tijdens het taxeren een vaste norm voor het vaststellen van de oppervlakten, namelijk de Meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Daarnaast kent hij alle waardebepalende factoren van de omgeving als geen ander. Eén van de essentiële punten om de waarde van uw onroerend goed te bepalen. Uw NWWI-taxatie is al na enkele dagen digitaal beschikbaar. Uiteraard krijgt u het origineel ook nog thuisgestuurd.

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring